Mercedes-erődemonstráció...

2014.09.08. 18:33 hazger

Az Olasz nagydíjat, ahogyan várható volt, a két Mercedes játszi könnyedséggel nyerte meg, ezúttal Lewis győzött, aki a bizonytalan Rosberget gyűrte le. Mögöttük a Williams-Mercedessel keményen hajtó Felipe Massa végzett, a tifosi nagy örömére. 

A negyedik helyen Valtteri Bottas végzett, aki akár előrébb is végezhetett volna, ha Lewis miatt nem ragad be ő is kissé a rajtnál, és nem csúszik vissza a tizedik hely környékére. Mögötte a zseniális felzárkózást produkáló Ricciardo végzett, akit csapattársa Sebastian Vettel követ. A hetedik helyen Checo futott be a Force India-Mercedessel, őt JB követte, egy eléggé eseménydús zárószakasz után. A két tavalyi csapattárs zseniális csatát produkált azért a pár pontért, Perez pedig tőle szokatlanul, okosan, taktikusan csatázva győzte le JB-t. Mögüttük Kimi futott be, a gyalázatos hétvégét produkáló Ferrarival. Csapattársa, Alonso műszaki hiba miatt (vele 2010 eleje óta nem esett meg ilyen) kiesett. És akkor az utolsó pontszerző helyre Kevin futott be (igazából csak ide lett sorolva, egy 5 másodperces büntetés miatt, ami szvsz. teljesen jogtalan volt). 

Folytatás Szingapúrban!

A bejegyzés trackback címe:

https://teammclaren.blog.hu/api/trackback/id/tr606681183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása