Japán Nagydíj, 2012

2012.10.07. 22:15 hazger

Japán Nagydíj, Suzuka

Érdekes futamot láthattunk, egyrészt azért, mert a Red Bull dominanciája váratlanul előbukkant ismét, másrészt azért, mert a Ferrari, és Alonso szépen kezdik elengedni azt a bizonyos világbajnoki serleget. 

Kezdjük a rajttal! Vettel remekül jött el, mögötte szorosan a szintén parádés hétvégét futó Kobayashi...aztán elszabadul a pokol. Jómagam nem hibáztatom Kimit a balesetért, sokan viszont véres fröcsögéssel tisztelik meg a finn bajnokot (természetesen az Alonso-fanok). Grosjean szokásához híven ismét elintézte azt, hogy Bernd Mayländer se unatkozzon. Jenson okosan kikerülve a káoszt, felugrik a harmadik helyre, Lewis is előrébb kapaszkodik, ám később a jövő évre már hozzánk leigazolt Sergio "El Checo" Perez a Kobayashi-kanyarban (by Czollner, 2010) gyönyörűen kifékezte. 

JB viszont nem bírt Kobayashival, ennek az lett a vége, hogy az évek óta semmit sem mutató Massa a boxkiállásoknál bejött a duó elé...

Checo másodszor is megpróbálta megelőzni Lewist a boxkiállások után, ám ezúttal elszámolta magát, és kipördült. Nagyon bízom benne, hogy jövőre nem látunk ilyen felesleges, és értelmetlen manővert tőle...

Gyakorlatilag a futamon más nem is nagyon történt, Jenson ugyan a végén megszorongatta Kobayashit, de esélye sem volt az előzése, Lewis pedig egy, a kocsijában hallott puffanás után megtáltosodott, és végül Räikkönent is lenyomva, bejött az ötödik helyre, amivel még mindig életben tartja a világbajnoki reményeit. 

A bejegyzés trackback címe:

https://teammclaren.blog.hu/api/trackback/id/tr714825601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása