Pole!

2012.11.03. 15:38 hazger

Végre. Az utóbbi hetek küszködései után kijött a lépés egy időmérő edzésen, és magabiztos fölénnyel szereztük meg a pole pozíciót Lewis révén. 

Vegyes érzéseim vannak egyébként, Jenson csak a hatodik lett, elég nagy hátránnyal...Mindegy, lehet majd a futamon javítani, pláne úgy, hogy vélhetően Maldonado átrajzolja a térképet pár offenzív mozdulattal. 

Azzal kapcsolatban is vegyesen vagyok, hogy mi lesz jövőre...Lewis ma megmutatta, miért tartozik az abszolút top pilóták közé, és sajnos ezt jövőre szerintem nagyon hiányolni fogjuk. Mármint a top pilótát. Mert Jenson már nem az sajnos, Perez pedig még nem az. 

Most azonban ezzel ne foglalkozzunk, a fő cél, hogy holnap nyerjünk, és hogy Jenson is jó sok konstruktőri pontot hozzon a konyhára. GO McLaren!

A bejegyzés trackback címe:

https://teammclaren.blog.hu/api/trackback/id/tr844887098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása