No comment...

2012.10.14. 18:56 hazger

Koreai Nagydíj

 


Szóhoz sem jutok...Ez a mai futam tökéletes lenyomata volt az egész szezonunknak. Sőt, inkább az egész hétvége hűen tükrözte a tényeket: újabb egy évet pazaroltunk el. 

Kezdjük a rajttal, most csak a mienkről írnék...JB jól jött el, de az első kanyarba annyira sokan érkeztek be a srácok, hogy kicsit visszaesett, majd Rosberggel kezdett el gyorsulási versenyt rendezni, mögöttük Checo...aztán Kobayashi megtorpedózta mindkettejüket...Jensontől legalább 7 féle nyilatkozatot olvastam, az egyikben Checót is hibáztatja, nem tudom ez az amit ténylegesen mondott, mindenesetre ha igen, akkor remek hangulat lesz az első mclarenes vacsijukon...

Lewis is jót startolt, de az Alonsóval, és Kimivel vívott csata után elvesztette a ritmust, és elkezdett visszaesni. A mai napon neki sem jött össze semmi, hiába vívott már-már klasszikusokat idéző csatát Kimivel, a McLaren ezen a napon is csak döglődött alatta. Remélem nem a csapat szabotálja. 

A futamot ki más, mint Vettel nyerte, akit hű kutyaként Webber elegánsan, még a rajt után, egy kis műcsata után elengedett. Alonso harmadik, szoros a világbajnokság. 

Mi a konstruktőri táblázat harmadik helyére csúsztunk vissza, és vészesen közelít már a Lotus. 

Mást nem tehetünk, csak előre szabad nézni. Go McLaren!

A bejegyzés trackback címe:

https://teammclaren.blog.hu/api/trackback/id/tr854848319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása