Új éra, új erő, minden új...

2014.09.01. 18:49 hazger

Sziasztok! 

Az elmúlt cirka másfél év nem úgy alakult kedvenc csapatunknál, mint azt elterveztük, sőt...A blog aktivitása is lecsökkent, na de majd most...

Új éra, új szabályok, gyakorlatilag egy vadonatúj Forma-1 köszöntött be idén. Sajnos csapatunk a bivalyerős Mercedes-motor ellenére is a középmezőny aktív tagja maradt, hasonlóan a 2013-as évhez. Kevin Magnussen küszködik az autóval, újoncként pokolian nehéz dolga van, még JB is küszködik. Azonban a Honda érkezése mindent megváltoztathat. 

 

A japánok nagyon komolyan gondolják a projektjüket, kapásból a győzelmekért akarnak harcolni, márpedig ismerjük őket, ha valamit akarnak, akkor azt meg is teszik...

Nagy kérdés, mi lesz pilótáinkkal. A Honda mindenképpen bajnokot, extraklasszist akar legalább az egyik autóban látni. A szóba jött jelöltek: Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel. A trió közül két pilóta már szerepelt a csapatnál, sőt, ugye tudjuk, Lewis a csapat fia-borja, az utolsó mclaren-es világbajnok. Monzában állítólag nagy bejelentés készül, és ebben a bejelentésben nagyon valószínű, hogy Sebastian Vettel neve is szerepelni fog. A német egész évben küszködik a Red Bullnál, csapattársa, Ricciardo már három győzelmet aratott (!), és matematikai esélye van a világbajnoki címre is, ennek következményeként kissé kiábrándultnak, fásultnak tűnik Seb', akinek talán jót tenne a váltás. Alonso esete más, nála a Ferrari új csapatvezetője, Marco Mattiacci kerek-perec kijelentette, hogy marad a csapatnál. Viszont a Ferrari évek óta küszködik, ráadásul kétszer is kivették a spanyol kezéből a bajnoki címet (2010 - hibás, túl óvatos taktika, 2012 - karambolok, elhibázott taktikák, 40 pontról elbukott VB cím). Lewis...nos, róla sokat olvashattatok az utóbbi időben, Rosberggel folytatott gyerekkori barátsága lassan véget ér, felemészti a világbajnoki címért folytatott harc.

Tehát 3 főszereplőnk van. JB szerintem vissza fog vonulni, amit nagyon-nagyon sajnálnék. Magnussen esete más, ő is a csapat saját pártfogoltja, szerintem maradhat még egy évet. Ha nem, akkor szinte biztos vagyok abban, hogy Stoffel vandoorne érkezik a helyére, aki talán kicsit érettebb is már, mint a dán. 

Bevezetőként ennyit, a blog újraéledt, szóval jelentkezem majd bejegyzésekkel folyamatosan, kellemes időtöltést!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://teammclaren.blog.hu/api/trackback/id/tr826656805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása