Első bejegyzés, aka bemutatkozás...

2012.10.07. 21:34 hazger

Üdvözlök Mindenkit!

Engedjétek meg, hogy pár szóban bemutatkozzam, és a blogról ejtsek néhány szót!

24 éves, immáron dolgozó férfiú vagyok. Az autósportok már akkor lenyűgöztek, amióta nagyjából járni tudok. :) A Forma-1, és azon belül is a McLaren már a '90-es évek közepétől nagy kedvencem, voltak hullámvölgyek, botrányok, de mindig kitartottam a wokingi csapat mellett. 

A blogról pár szóban! Régóta gondolkoztam egy ilyen blog elindításán, amely kedvenceimmel foglalkozik, de bizonyos okok miatt ez végül csak most valósult meg. A blogon elsősorban az angol csapatról szeretnék írni (pár futamösszefoglaló, és szezonösszefoglaló mellett), történetek, bajnokok, legendás autók, futamok, és még ami a csövön kifér! Reményeim szerint előbb-utóbb az olvasóközönség is megduzzad, és ki tudunk alakítani egy korrekt kis közösséget. 

Kellemes időtöltést!

A bejegyzés trackback címe:

https://teammclaren.blog.hu/api/trackback/id/tr14825558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása